Vi støtter sporten

Vi støtter sporten

Wa’core støtter op om Abdi Ulad – Danmarks bedste langdistanceløber og OL-deltager – med en restitutions-optimerende vandseng.

I eliteidræt tæller alle marginaler og især kroppens restitution efter træning er vigtig for at kunne præstere optimalt.

Det ved folkene fra Wa’core, så de inviterede mig til at prøve en vandseng – og jeg må sige, man ligger rigtig, rigtig godt!

Den bløde lune vandmadras gør, at mine led og muskler slapper bedre af end i en almindelig seng. Madrassen understøtter hele kroppen – der er ikke nogen trykpunkter, så jeg har ikke behov for at skifte stilling i løbet af natten.

Det betyder bedre og dybere søvnfaser, så jeg har brug for mindre søvn for at være totalt udhvilet.

Det giver lige en time mere til træning eller lektier hver dag.

Abdi fortsætter: “Skulle du få lyst til at prøve en vandseng, så ring til Wa’core – de har udstillingsenge i deres lokaler i Næstved, så du selv kan få en fornemmelse af, hvordan det er at ligge i en vandseng.
Jeg bliver tit spurgt, om man ikke vælter rundt, når den anden person vender sig – det synes jeg ikke, men tjek det selv.

Du kan læse meget mere om Adbi og hans imponerende resultater, mål og OL-drøm her.