Vandseng

Vandsenge – lev drømmen ud!

Vandsenge er som begreb ikke noget nyt, men det er til gengæld vandsengene fra Wacore. Selv om vi hører til blandt pionererne her i landet, når det kommer til salg af vandsenge, er der en verden til forskel fra de senge, vi solgte i 1980’erne og 1990’erne til i dag, hvor teknologi, komfort og design er en helt anden. Vi oplever sjældent en kunde forlade vores showroom i Næstved UDEN at have forelsket sig i en af vores vandsenge – og købt en. Så er du advaret!

Bedre nætter

Vi har fået mange roser for vores designs af vandsenge, men det, der for alvor gør os glade, er, når kunderne melder tilbage med deres oplevelser i sengen, og her taler vi om søvnen – ikke noget andet! Vandsengen giver dig kort og godt bedre nætter, fordi vandmadrassen altid former sig 100 procent efter kroppens kurver. Derfor er det slut med at ligge, vende og dreje sig hele natten. Og så vælger du selv den temperatur, vandmadrassen skal have.

Skræddersy din vandseng

En vandseng er ikke bare en vandseng. Hos Wacore udvikler vi hvert år to til tre nye modeller, men faktisk kan du selv samle din helt egen unikke vandseng. Du får nemlig en hel perlerække af muligheder, du kan sammensætte. Det gælder sengestel, hovedgavl, madras, stoffer, træsorter, farver og teksturer. Og så har vi desuden en lang række tilbehør, der giver individualiteten et ekstra nyk.

Ingen atju her

Støv, støvmider og bakterier kan være en udfordring for de af os, der har problemer med astma og allergi. I en vandseng får disse uønskede elementer kamp til stregen. De kan nemlig ikke trænge ind i vandmadrassen. Tværtimod er det meget let at rengøre madrassen i en vandseng. Vi har udviklet en række plejeprodukter til formålet. Betrækket kan du blot smide i vaskemaskinen. Med andre ord sikrer vandsengen også bedre nætter, fordi den er allergivenlig og hygiejnisk.

Tør du prøve en vandseng?

Den er stærkt vanedannende, men har du mod på at prøve en moderne vandseng, må du give dig selv den chance selv at opleve en. Vores showroom er åbent mandag-torsdag kl. 8.30-16.00 og fredag 8.30-14.00, men fortvivl ej, hvis dit arbejde forhindrer dig i at besøge os i vores normale åbningstider. Ring på tlf. 58 55 01 00 eller mail til [email protected] Så finder vi et tidspunkt, der passer dig, og det kan godt blive en lørdag eller en søndag.

Vandmadrassen

Vandmadrassen er ”usynlig” og har derfor ikke betydning for vandsengens design. Når vi taler komfort og funktionalitet er sagen helt anderledes. Og glem lige alt om 1980’ernes livlige og ofte udæmpede vandmadrasser. Den moderne vandmadras er avanceret og fremstilles i mange forskellige udgaver alt afhængig af, hvilke egenskaber, du ønsker. Dæmpningsgraden styres ultrapræcist af fiberlag inde i vandmadrassen og ikke som tidligere af hydrauliske rør, som tiden for længst er løbet fra.

Hård eller blød kant

Der findes populært beskrevet to grundtyper af vandmadrasser. På fagsproget kalder vi dem ”hardside madrasser” og ”softside madrasser”. Sidstnævnte er i dag den mest udbredte. Her ligger vandmadrassen inde i en skumramme, som holder den på plads. Samtidig fungerer rammen som en behagelig siddekant. Det betyder, at ind- og udstigning af vandsengen er let og ubesværet. Denne type vandseng er den, som mest minder om en konventionel seng. Du sidder godt på kanten, og rammen af skum nedsætter varmelegemets energiforbrug. Hardside madrassen er mere enkel. Den ligger i en stærk træramme, eventuelt med en sokkel under. Denne type kan umiddelbart godt minde lidt om 1980’ernes vandsenge, men også kun umiddelbart, da teknologien er en helt anden, hvad angår såvel overflade som dæmpningsgrad.

Alene eller er i to?

I dag er det ikke bare muligt, men også helt normalt, at par vælger en vandseng, der har to forskellige vandmadrasser. Det er nemlig ikke altid, at man kan blive enige om vandmadrassens hårdhed, stabilisering og temperatur. Her hedder løsningen ”dual madras”. De to madrasser er adskilt fra hinanden med en blød skillevæg. Modsætningen, ”uno madras”, er skabt til enten en person eller to, som har de samme ønsker til hårdhedsgrad, stabilisering og temperatur.

Overfladen vigtig

Når du vælger vandseng, skal du også tage stilling til vandmadrassens overflade. Vi har groft sagt to grundlæggende typer: Skyline hedder den ene type. Her er vandmadrassen vakuumformet med et særligt mønster, vi hos Wacore har udviklet. Mønstret giver en ekstra fleksibel overflade, der tilpasser sig din krop og giver en korrekt og suveræn ergonomisk støtte til hele din ryg og rygsøjle. Nightline vandmadrasserne har derimod en glat overflade. Der er imidlertid stadig tale om en vandmadras, der giver en korrekt ergonomisk støtte til hele ryggen og rygsøjlen. Stabiliseringsgraden i begge typer kan gradueres, så de passer lige til dig.