Skyline vandmadras

Information om Skyline vandmadrasseN

Overfladen på Skyline vandmadrassen er vakuumformet med et særlig udviklet Wa’core mønster. Dette giver en ekstra fleksibel overflade, der tilpasser sig til din krop og giver en korrekt og suveræn ergonomisk støtte til hele din ryg og rygsøjle.

De forkomprimerede fibre i vandmadrassen sikrer, at stabiliserings- og lændestøtten bevarer sine unikke egenskaber i mange år. Den komfortable lændestøtte får sin fulde virkning i denne eksklusive madras fra Wa’core.

Sky 3L – let/medium stabilisering med let lændestøtte. Tre fiberlag. To lændestøtte-lag. Stabilisering på 2-3 sek.

Sky 4L – stærk stabilisering og optimeret med lændestøtte. Specielt velegnet til personer med rygproblemer. Fire fiberlag. Tre lændestøtte-lag.. Stabilisering på 1-2 sek.

Sky 6L – fuldt dæmpet. Her kan du ikke mærke du sover på vand. Denne madras er særligt velegnet og kan anbefales, hvis du lider af rygproblemer. Seks fiberlag. Tre lændestøtte-lag. Stabilisering på 0-1 sek.

Sky 8L – med sin ekstremt gode understøtning og ultra-høje stabilisering giver denne madras en perfekt ergonomisk støtte til ryggen. Anbefales til tungere personer og de, der gerne vil ligge på en meget fast og helt dæmpet madras. Otte fiberlag. Tre lændestøtte-lag. Stabilisering på 0 sek.

Alle vores Skyline madrasser er produceret med den miljøvenlige og phthalat-fri blødgører Mesamoll ® II fra Lanxess, der sikrer en længere levetid. Den opfylder endvidere de strengeste standarder, som specificeret af De Europæiske Fødevaresikkerheds-myndigheder (EFSA) og FDA (Food and Drug Administration). ergonomis