Skyline vandmadras

Overfladen på Skyline vandmadrassen er vakuumformet med et særlig udviklet mønster fra Wa’core.         Dette giver en ekstra fleksibel overflade, der tilpasser sig optimalt til din krop og giver en korrekt og suveræn ortopædisk støtte til hele din ryg og rygsøjle.

De for-komprimerede fibre i vandmadrassen sikrer, at stabiliserings-og lændestøtten bevarer deres unikke egenskaber i mange år og med et minimum tab af stabilisering. Den tydelige lændestøtte får sin fulde virkning i denne eksklusive madras fra Wa’core.

Sky 3L  Let/medium stabilisering med let lændestøtte.  3 fiberlag. 2 lændestøtte-lag.
Stabilisering 2-3 sek.
      
Sky 4L   Stærk stabilisering og optimeret med lændestøtte. Specielt velegnet til personer med rygproblemer. 4 fiberlag. 3 lændestøtte-lag.
Stabilisering 1-2 sek.
  
Sky 6L  Fuldt dæmpet. Føles som om du ikke sover på vand. Denne madras er yderst anbefalet hvis du lider af rygproblemer. 6 fiberlag. 3 lændestøtte-lag.
Stabilisering 0-1 sek.
          
Sky 8L   På grund af den ekstremt høje understøtning og den ultra høje stabilisering giver denne madras en perfekt ortopædisk støtte til ryggen. Anbefales til tungere personer og dem, der gerne vil ligge på en meget fast og komplet dæmpet madras. 8 fiberlag. 3 lændestøtte-lag.
Stabilisering 0 sek.

Alle vores Skyline madrasser er produceret med den miljøvenlig blødgører Mesamoll ® II, der sikrer en højere levetid på vores madrasser.

Den phthalat-fri blødgører Mesamoll ® II fra Lanxess, opfylder de strengeste standarder for Den Europæiske Fødevaresikkerheds-autoritet (EFSA) og FDA (Food and Drug Administration).