Om wacore

Fra pilot til salg af vandsenge

Sidst i 1970’erne var han jagerpilot i USA. Her oplevede han for første gang i sit liv en vandseng. I dag er vandsengen blevet hans liv. Claus Winther er navnet på manden. Hans begejstring for vandsengen var så stor, at han vel hjemme i det danske begyndte at importere vandsenge og dermed blev en af pionererne til det, som i 1980’erne og 1990’erne blev et vaskeægte vandsengeboom i Danmark.

Wacore

Sammen med to partnere grundlagde han det, der i dag er Wacore. Det er fortsat en af landets førende leverandører af vandsenge, men i dag står Claus Winther alene ved roret i sit livsværk. Han er ikke alene en af pionererne bag vandsenge i Danmark. Han har også været en drivkraft i den kolossale teknologiske udvikling, vandsengen har taget siden 1980’erne. Forskellene mellem datidens vandsenge og nutidens moderne vandsenge er så store, at sengene stort set kun har vandet tilbage som fællesnævner.

Komfort og æstetik

Opbygningen af selve madrassen er et kapitel for sig. Dæmpningen af madrasserne kan stort set finjusteres ned til den enkeltes behov ved hjælp af særlige fiberlag i madrassen, og på det æstetiske plan er de moderne vandsenge i dag en fryd for øjet. Komfort og æstetik går op i en højere enhed. Wacore udvikler hvert år to til tre nye modeller, og de afsættes på en lang række markeder som Tyskland, Benelux, Østrig og Schweiz samt de skandinaviske lande. Sidstnævnte markeder styres fra hovedkontoret i Næstved, hvor også Wacores showroom er placeret. Som noget helt unikt i branchen er virksomhedens showroom ikke bare åben i de almindelige åbningstider. Wacore åbner det kort og godt på bestilling.