Om os

Vi brænder for vandsenge

–  og det har vi gjort siden 1984, hvor vi begyndte at arbejde med vandsenge. Det førte 6 år senere til etableringen af Wa’core, som siden da har leveret mere end 750.000 vandmadrasser til kunder i hele Europa og resten af verden.

Sov godt!

Søvn er vigtig for vores livskvalitet, immunforsvar, effektivitet og mange andre ting. Man finder rigtigt ud af, hvor vigtigt det er, når man har sovet dårligt…

I Wa’core sætter vi en ære i at udvikle og designe vandsenge, som sikrer den perfekte søvn og giver hvile for hele kroppen – blandt andet i kraft af høj aflastning af muskler og led.

En vandseng er ikke, hvad den var engang – gudskelov…

Der er sket rigtigt meget med vandsenge, siden de første kom på gaden for mange år siden. I starten kunne det godt være en ”gyngende oplevelse” at sove i en vandseng, men i dag vil mange ikke bemærke det – ud over de fordele, der i øvrigt er ved en vandseng frem for en almindelig madras.

Wa’core har gennem årene været med helt fremme i forreste række i forhold til produktudvikling og design, der følger markedets tendenser og trends. Derfor – og i kraft af mange års erfaring, høj faglig viden og stor markedsindsigt – er Wa’core fortsat blandt Europas førende producenter af vandsenge.

Kom og besøg os

Vores hovedkontor og lagerfaciliteter ligger i Næstved, ca. en times kørsel syd for København. Hvis du er på de kanter, er du meget velkommen til at komme og besøge os og prøve de forskellige modeller og varianter af vandsenge i vores showroom.

Vi glæder os til at se dig.