Ny Vandseng

En ny vandseng er en top-moderne kvalitetsløsning, der giver dig en perfekt nattesøvn til en attraktiv pris.

Wa’core har noget for enhver smag. 
Du kan frit vælge mellem utallige  materialer, træsorter, stoffer, farver og madrastyper. Du kan kombinere på kryds og tværs, så du får en løsning, der er helt specialdesignet til dig.

Med en madras, der giver dig en fantastisk ergonomisk understøtning af hele kroppen, mulighed for selv at regulere temperaturen og en hårdhed, du selv har bestemt – er du sikker på en fantastisk sovekomfort. 

Ny seng – specielt til dig

En ny seng fra Wacore er DIN nye seng. Vi leverer nemlig stort set ikke to vandsenge, der er ens. Alt afhænger af dine krav til den nye seng. Kombinationsmulighederne er reelt uendelige. Uanset hvad du beslutter dig for, får du en seng, som er designet specielt til dig. Det er ikke et must, men kan du lægge vejen forbi vores showroom i Næstved, får du lejlighed til at afprøve dine valg inden køb af ny seng.

Før du konfigurerer din nye seng:

Der er især én ting, du skal overveje, før du begiver dig ud i at konfigurere din nye seng. Er sengen til dig og kun dig. Eller er I to. Hvis det første er tilfældet, er sagen ligetil. Du kender dig selv og dine krav.
Er I to, skal I finde ud af, om I har de samme ønsker til en vandseng. Er det tilfældet, vil I også nemt kunne blive enige i jeres valg af ny seng.
Men er I til gengæld to med forskellige ønsker eller krav til især vandmadrassen, skal I vælge en seng med to madrasser, som så får de egenskaber I hver især ønsker. Herefter kan du eller I gå i gang med at konfigurere den nye seng.
I fagsproget taler man om uno og dual madrasser.

Blød eller hård side

I en vandseng med bløde sider ligger vandmadrassen i en ramme af skum, som holder vandmadrassen på plads. Siden udgør samtidig en kant, der er behagelig at sidde på. Denne type er den vandseng, der mest ligner en konventionel seng. Vandsenge med hårde sider består af en kraftig sengeramme til vandmadrassen. Æstetisk minder den om tidlige tiders vandsenge, men madrassens egenskaber er forbedret enormt.

Madrassens overflade

Wacore har udviklet to typer vandmadrasser – Skyline og Nightline. Førstnævnte er fremstillet med et særligt udviklet mønster. Det giver en speciel overflade. Den tilpasser sig til din krop og giver en korrekt og suveræn ortopædisk støtte til hele din ryg og rygsøjle. Nightline vandmadrasserne har i modsætning hertil en glat overflade. Begge typer kan gradueres efter dine ønsker, hvad angår lændestøtten og dæmpningen af madrassen.

Dæmpningen

Dæmpningen på en vandmadras bestemmes af antallet af stabiliserende fiberlag. Jo flere fiberlag der er i vandmadrassen, jo mere dæmpet er madrassen. Uanset hvilken dæmpning du vælger, vil du altid have fuld kropsunderstøtning. Nogle foretrækker en madras, der er lige så ”død” som en almindelig, konventionel madras. Andre kan godt lide at mærke de rolige ”bølger” et sekund eller to. Især når det kommer til dæmpning, kan de give mening med to forskellige madrasser, hvis I altså er to. Har du aldrig prøvet en vandseng før, anbefaler vi, at din nye seng bliver fuldt dæmpet.

Varmen

Varmen i madrassen er noget af det karakteristiske ved vandsenge. Også her kan der være forskellige ønsker. Nogle ønsker en meget varm madras. Andre lidt mindre varme. Den gode historie er også her, at alle kan få deres ønsker opfyldt med en ny seng, der har to madrasser.

Stort er godt

Som udgangspunkt anbefaler vi, at du vælger den størst mulige vandseng, som kan passe ind i dit soveværelse. Vælger du f.eks. en ny seng med bløde sider, vil skumrammen omkring madrassen ”stjæle” ti centimeter af pladsen til madrassen. Det skal du tage højde for ved valg af sengestørrelse. Jo større en seng er, desto bedre bliver komforten.

Og så lige det sidste

Valgmulighederne er ikke slut endnu. Vil du f.eks. have en ny seng med eller uden hovedgavl? Hvilken træsort foretrækker du? Hvad med dine foretrukne stoffer og farver? Dyk ned i vores hjemmeside, hvor du finder vores brede udvalg af rullemadrasser, betræk, sengeborde, hovedpuder etc. eller endnu bedre: Besøg os i Næstved. Her kan du også se vores brede vifte af tilbehør til din nye seng. Vi markedsfører et omfattende sortiment af puder, sengetøj og stræklagner i eget design. Desuden fremstiller vi alkove madrasser på bestilling. Derfor kan du få en madras, der passer nøjagtigt til din alkove seng.