Hvorfor vælge en vandseng

Hvorfor vælge en vandseng

En vandseng vil, i modsætning til alle andre konventionelle madrastyper, altid bibeholde sin form – i al den tid du har den.

Konventionelle madrasser degenererer over tid, mens en vandmadras altid vil give din krop fuld og komplet støtte, – uden trykpunkter. Netop det forhold, at din krop næsten ikke påvirkes af nedsat  blodgennemstrømning pga. trykpunkter, betyder at du under søvn bevæger dig betydeligt mindre (ca. kun 10-15% i forhold til en konventionel seng), hvilket giver dig længere og dybere søvnfaser.

Længden af disse dybe søvnfaser er dér, hvor din krop virkelig regenererer.
Vandsengen er opvarmet til din ydre kropstemperatur. Det betyder, at din krop ikke selv skal producere varme, hvilket igen betyder, at din puls under søvn i en vandseng er en smule lavere. Dette afføder en lidt dybere og mere afslappet søvn.
Når du sover i en vandseng om sommeren, kan du med fordel sætte temperaturen på vandsengen ½-1 grad ned. Derved kan du stadig sove i en behagelig temperatur – og stadig med dyne på – uden at svede.

Personer med led-problemer og – smerter kan også med meget stor fordel sove i vandseng, da den terapeutiske varmehjælper til med, at gendanne led-væsken. Derved kan du stå ud af sengen mere frisk og mere rørlig end da du gik i seng.
En vandseng kan ikke kurere en dårlig ryg. Det kan ingen senge. Men ved at sove i en vandseng vil du opleve og mærke, hvordan hele kroppen og rygsøjlen understøttes. Når rygsøjlen understøttes fuldstændigt – og uden trykpunkter – kan dine muskler ligeledes slappe af.

Hvis du tidligere har været nødsaget til , at stå op nogle gange i løbet af natten, vil en vandseng med meget stor sandsynlighed hjælpe dig til, at kunne sove igennem.
Vandet i en vandseng skal aldrig skiftes, blot skal der hver 6-12 måned påfyldes en flaske Conditioner (anti-alge middel) for, at modvirke alge- og bakteriedannelse, som danner lidt luft i vandmadrassen. En vandmadras skal IKKE ”klukke”, men være fuldstændig lydløs.

Sidst, men ikke mindst, er en vandseng ideel for personer med støv-allergi. Betrækkene på alle vores vandsenge kan nemt tages af og vaskes ved 60 grader. Vandmadrasserne kan rengøres med vores rengøringsprodukter, som er specielt udviklet til madrasserne. Dette tilsammen med en grundig støvsugning omkring sengen gør, at støv og støvmider elimineres grundigt.
I en vandseng kan støvmider ikke komme ind i madrassen, som det er tilfældet i konventionelle madrasser.

Hvis du vil vide mere om vores vandsenge, er du altid velkommen til, at kontakte os eller besøge os på virksomheden inden for åbningstiden, hvor vi har udstillet de fleste af vores vandmadrasser. Du kan således prøve vandmadrasser med forskellige dæmpningsgrader (hvor lang tid der går før madrassen ligger helt stille). Vi har alt i nutidens vandsenge. Lige fra de meget bevægelige til de meget dæmpede madrasser, både til de traditionelle hardside sengerammer og til den sidste nye generation af softside vandsenge.Vi har et stort lager på virksomheden, så hvis du vælger, at købe en vandseng efter, at have udvalgt din favorit, så kan den normalt udleveres med det samme – eller vi kan sende den til dig så du har den indenfor 2-3 dage.

En stor 2 personers komplet vandseng fås til priser, som du ikke vil ligge vågen af natten over.

Uanset hvilken vandseng du vælger, vil du altid få den perfekte ligge- og søvnkomfort, som er så unik for en vandseng.