Gode råd

Gigt

Den terapeutiske varme i vandsengen og den komplette kropsunderstøtning kan lindre reumatiske smerter.

Søvnløshed

Vidste du, at varmen fra en vandseng har vist sig, at være en af de bedste metoder til afslapning. Den terapeutiske varme trænger igennem til dine muskler og led, og vandet understøtter hele din krop. Du kan falde hurtigere i søvn og sove bedre igennem om natten, så du vågner udhvilet og fysisk veltilpas.

Kredsløb og liggesår

I en vandseng er kropsvægten jævnt fordelt og blodet kan cirkulere optimalt. På en konventionel madras lægges et stort pres på rygsøjlen, brystkassen, skulderbladene, albuer, hofteben, fodled og hælene. Personer med kredsløbsforstyrrelser kan sove godt i en vandseng. Vandsenge kan ligeledes anvendes til forebyggelse af liggesår.

Vandseng og allergi

En vandmadras har en absolut hygiejnisk overflade og er som sådan ideel til folk med allergi. Støv, støvmider og snavs kan ikke, som i konventionelle madrasser, komme ind i selve madrassen. Vandmadrassen renses med vores plejemidler, betrækket tages af vandsengen og vaskes ved 60 grader og en grundig støvsugning omkring sengen, – og du er fri for støv, støvmider og snavs.