4 Gode råd

Vandseng og allergi

En vandmadras har en særdeles hygiejnisk overflade og er derfor ideel til folk med allergi. Støv, støvmider og snavs kan ikke komme ind i selve madrassen, som det sker med konventionelle madrasser. Vandmadrassen renses med vores specialudviklede plejemidler. Betrækket kan tages af vandsengen og vaskes ved 60 grader, og med en grundig støvsugning omkring sengen er du helt fri for støv, støvmider og snavs.

Kredsløb og liggesår

I en vandseng er kropsvægten jævnt fordelt, og blodet kan cirkulere optimalt. Med en konventionel madras lægges et stort pres på rygsøjlen, brystkassen, skulderbladene, albuer, hofteben, fodled og hælene. Personer med kredsløbsforstyrrelser sover godt i en vandseng. Vandsenge er særdeles velegnede  til forebyggelse af liggesår.

Har du Gigt eller smerter?

Den terapeutiske varme i vandsengen og den komplette kropsunderstøtning kan være med til at lindre reumatiske smerter.

Søvnløshed

Vidste du, at den regulerbare temperatur i en vandseng har vist sig, at være en af de bedste metoder til at opnå perfekt afslapning. Den terapeutiske varme trænger igennem til dine muskler og led, og vandet understøtter hele din krop. Du falder hurtigere i søvn og sover bedre om natten, så du vågner udhvilet og fysisk veltilpas.