FORTRYDELSESRET

Fortrydelsesret

Fortrydelsesret og -formular, returnering og tilbagebetaling ved fortrydelse.

FORTRYDELSESRET

Du har 14 dages fortrydelsesret på dine varer fra den dag, du modtager varerne. Leveres ordren af flere omgange er fortrydelsesfristen gældende fra dagen, hvor du modtager den sidste vare. Ønsker du at fortryde dit køb, er det ikke nok at afvise pakken. Du skal i stedet udfylde nedenstående fortrydelsesformular eller på anden utvetydig måde oplyse Wa’core A/S om, at du vil fortryde købet. Du vil umiddelbart efter modtage en kvittering.

Vigtigt: Ved custom-made produkter, produkter der enten skal tilpasses eller specialfremstilles efter dine individuelle krav, accepterer du, at fremstillingen eller tilpasningen straks påbegyndes efter din ordreafgivelse, og du derfor ikke har 14 dages returret på det tilpassede eller fremstillede produkt.

Returnering

Når du har meddelt Wa’core A/S at du ønsker at benytte dig af fortrydelsesretten, skal varerne returneres hurtigst muligt eller inden for 14 dage til:

Wa’core A/S
Mosevej 12
4700 Næstved

Ved returnering af varer anbefaler vi, at du pakker varerne forsvarligt og omhyggeligt ind, da du selv har ansvaret for varerne, indtil vi modtager dem.
Gem derfor også kvittering for afsendelse. Du skal selv afholde udgifter til returnering. Wa’core A/S modtager ikke varer sendt pr. efterkrav.

Tilbagebetaling

Senest 14 dage efter Wa’core A/S har modtaget din henvendelse om fortrydelse, vil du få tilbagebetalt varens fulde beløb, samt eventuelle leveringsomkostninger svarende til den billigste forsendelsesmetode. Tilbagebetalingen vil ske med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre du udtrykkeligt beder om andet.

Wa’core A/S kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varerne retur eller har modtaget dokumentation for, at du har returneret varerne. Du hæfter kun for eventuel forringelse af varernes værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og funktioner.

Tager du varen i brug eller skades den under forsendelsen, hæfter du for varens værdiforringelse.

Når der har været vand i en vandmadras, er den ikke i væsentligt samme stand, og derfor er værdiforringelsen{} på en vandmadras, som har været fyldt, 100%

Fortrydelsesformular

Jeg meddeler hermed, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende vare(r):
(Hvis formularen ønskes udskrevet på papir)


Klagemulighed
Link til Forbrugerklagenævnet – klik her.

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby, Telefon 4171 5000